Menu Zamknij

Wyświetlanie wszystkich 13. wyników

  • Aceto balsamico di Modena I.G.P. – Gourmet to wyjątkowy ocet balsamiczny o gęstej, kremowej konsystencji i ciemno-brązowym głębokim kolorze. Ma znakomity, pełny, harmonijny smak i…

  • Fiocco di Sauris to wyjątkowy produkt z najszlachetniejszych partii szynki wieprzowej, delikatnie podwędzany w dymie bukowym, a następnie poddany procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym,…

  • Glassa balsamiczna to produkt który wyśmienicie oddaje smak octu. Jest o wiele gęstszy od octu balsamicznego. Służy do wzbogacania smaku potraw po i w czasie…

  • Często o sukcesie przepisu decyduje odpowiedni dobór składników. Nawet najprostsze danie może stać się bardziej wykwintne i apetyczne dzięki niejednokrotnie prostemu dodatkowi. Jeżeli chcecie wnieść…

  • Często o sukcesie przepisu decyduje odpowiedni dobór składników. Nawet najprostsze danie może stać się bardziej wykwintne i apetyczne dzięki niejednokrotnie prostemu dodatkowi. Jeżeli chcecie wnieść…

  • Często o sukcesie przepisu decyduje odpowiedni dobór składników. Nawet najprostsze danie może stać się bardziej wykwintne i apetyczne dzięki niejednokrotnie prostemu dodatkowi. Jeżeli chcecie wnieść…

  • Waga: 1 kg Penne rigate Molisana

  • Gotowana szynka z udźca wieprzowego z dodatkiem soli, rozmarynu, pieprzu, czosnku i białego wina. Jest to włoskie mięso o gwarantowanej wysokiej jakości. Składniki Mięso wieprzowe,…

  • Szynka wieprzowa sezonowana, dojrzewająca przez 8-9 miesięcy. Posiada mocny różowy kolor, zachowuje swoją konsystencje po pocięciu na plasterki. Jest wyjątkowo aromatyczna, o słodko-słonym, delikatnym smaku.…

  • Włoskie, ostre salami o intensywnym smaku z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, o intensywnym czerwonym kolorze. Po zmieleniu dojrzewa 30 dni. Zawiera kawałeczki tłuszczu. Składniki Mięso wieprzowe,…

  • Waga: 1 kg Region: Molise

  • Włoskie salami z regionu Calabria pochodzi z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, które po zmieleniu dojrzewa 50/70 dni. Posiada mocny, ostry, dobrze zbilansowany smak. Charakterystyczny czerwony kolor…

Scroll Up