Menu Zamknij

Showing all 5 results

  • Passata di pomodoro tradycyjny sos pomidorowy gęsty i kremowy, doskonały do wykorzystania jako podstawa w przygotowywaniu makaronów. Otrzymany z najlepszych części pomidorów dojrzewających pod włoskim słońcem, zbierane i przetwarzane w ciągu kilku…

    10,00 
  • Sos z bazylią jest przygotowany ze świeżo zebranych pomidorów, które są myte, pocięte na kawałki i gotowane z dodatkiem cebuli, bazylii, świeżej pietruszki, oliwy z oliwek. Wszystko bez dodawania konserwantów. Szczególnie popularny…

    12,00 
  • Sos pomidorowy z policzkiem wieprzowym, boczkiem i ostrą papryczką. Sos amatriciana jest jednym z najbardziej popularnych dań tradycyjnej kuchni włoskiej. Termin amatriciana pochodzi od Amatrice, miasta w prowincji Rieti.Tylko naturalne…

    17,00 
  • Sugo all’arrabiata  gotowy sos do przygotowywania pierwszego dania o charakterystycznym smaku, by zaskoczyć twoich gości. Przygotowany dla tych, którzy mają mało czasu na gotowanie, ale nie chcą rezygnować z dobrego makaronu we włoskim stylu. Sugestie:…

    12,00 
  • Sos z mięsem IGP najpopularniejszy z włoskich sosów do makaronów. Smaczny sos ragu z mięsa wołowego przygotowany według tradycyjnej receptury. Sugestie: Idealny do podania z makaronem, do przygotowania lasagni. Jeden z najbardziej popularnych…

    17,00 
Scroll Up