Menu Zamknij

Wyświetlanie wszystkich 5. wyników

  • Fiocco di Sauris to wyjątkowy produkt z najszlachetniejszych partii szynki wieprzowej, delikatnie podwędzany w dymie bukowym, a następnie poddany procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym,…

  • Gotowana szynka z udźca wieprzowego z dodatkiem soli, rozmarynu, pieprzu, czosnku i białego wina. Jest to włoskie mięso o gwarantowanej wysokiej jakości. Składniki Mięso wieprzowe,…

  • Szynka wieprzowa sezonowana, dojrzewająca przez 8-9 miesięcy. Posiada mocny różowy kolor, zachowuje swoją konsystencje po pocięciu na plasterki. Jest wyjątkowo aromatyczna, o słodko-słonym, delikatnym smaku.…

  • Włoskie, ostre salami o intensywnym smaku z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, o intensywnym czerwonym kolorze. Po zmieleniu dojrzewa 30 dni. Zawiera kawałeczki tłuszczu. Składniki Mięso wieprzowe,…

  • Włoskie salami z regionu Calabria pochodzi z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, które po zmieleniu dojrzewa 50/70 dni. Posiada mocny, ostry, dobrze zbilansowany smak. Charakterystyczny czerwony kolor…

Scroll Up